Prive feest - Gouda
Café De Kater - Oudewater
December 2015 als afsluiter van een reeks optredens van Rock Division was op vrijdag 11 december Café De Kater in Oudewater aan de beurt. Deze gezellige kroeg in het centrum van Oudewater heeft een mooi podium achter in het pand. Samen met veel vrienden en familie werd het een toffe avond met goede muziek.
Marjolein  nieuw bandlid Rock Division
April 2015 Als sinds een paar weken heeft Rock Divison een zangeres Marjolein Stegeman. Naast zanger Martijn, die door drukke bezigheden minder beschikbaar is, zorgt zij voor een frisse noot in het stevige repertoire. Denk aan Skunk Anansie, Sas Jordan, Tracy Bonham, White Stripes en Rebublica.
April 2015 Koningsnacht 26 april speelde Rock Division in buurthuis Sarto in Andijk. De vuurdoop voor Marjolein die naast Martijn een aantal nummers voor haar rekening nam en geweldig stond te zingen. Het hele publiek genoot van een stevige rockavond.
Koningsnacht - Andijk
Januari 2015 Op zondagmiddag werd door een aantal bands en artiesten waaronder Rock Division een kort optreden verzorgd in het heropende theatercafé  De Komeet in Nieuwegein. Het werd een gezellige middag met gevarieerde muziek en viel samen met de Stadsplein Live manifestatie.
Theatercafé  De Komeet - Nieuwegein
November 2015 Zo, dat was een ouderwets gezellige avond met de leden van de Harley Davidson Club Utreg in hun clubhuis in IJsselstein. Tof publiek en lekker eten en drinken. Rock Division rockte door to ver na middernacht en iedereen had het uitstekend naar zijn zin.
Harley Davidson Club Utreg
Café De Fantast - Valkenswaard
December 2015 Op deze Sinterklaas afterparty op zaterdag 5 december liep de kroeg aan het einde van de avond toch lekker vol. Het werd een 'heerlijk avondje' met goede rockmuziek als surprise voor alle bezoekers.
Nieuwe demo's toegevoegd
Februari 2016 In de Rock Division studio in Hekendorp zijn 2 nieuwe nummers opgenomen, beide gezongen door Marjolein. Check de demo-pagina om te luisteren naar White Stripes-Seven Nations Army en Skunk Anansie-Brazen.
Riverside Party USA Day - Kampen
Augustus 2016 Rock Division verzorgde 3 sets tijdens dit fantastische evenement in Kampen, hierbij ondersteund door een gastoptreden van Hanneke Kolkman op saxofoon. Het mooie weer en de vele belangstellenden maakten er een onvergetelijke dag van.
Check hier een korte video van dit optereden.
Drinkerij 't Bierhuys - Woerden
December 2016 Deze keer eens geen gierende gitaren en knallende drums maar een akoestisch optreden in Woerden. Een primeur voor Rock Division en het publiek vond het geweldig. Stevige rocknummers in een akoestisch jasje, dat sloeg aan. Wordt mogelijk vervolgd want Rock Divison ontvaning al verschillende verzoeken hiervoor.
Grandcafé '70 '80 - Almere
Maart 2017 Grandcafé '70 en '80 heeft al heel veel bands zien optreden en gisteren was het onze beurt in deze fraaie lokatie in Almere. Een professionele geluidsman met goede apparatuur zorgden er mede voor dat dit een heel goed optreden is geworden van Rock Division.
Café Stroop - Bosschenhoofd
April 2017 Te gast bij het oergezellige café Stroop in het Brabantse Bosschenhoofd. Eerst heerlijk gegeten en vervolgens lekker opgetreden op een ruim podium. Het werd een fantastische avond mede dankzij het enthousiaste publiek.
Café De Klomp - Etten-Leur
Oktober 2017 Café Flamingo organiseerde op zondagmiddag 29 oktober een rock-event en Rock Division was van de partij! Geweldig publiek en goede verzorging, Rock Division komt graag nog een terug!
Café Flamingo - Ulvenhout
November 2017 Café De Klomp en Rock Division beleefden een super rock avond. Het was lekker druk met een enthousiast publiek, dat maakte het voor ons ook een feestje, Etten-Leur, bedankt!
Oudewater Live!
Januari 2018 Samen met de bands Pretty Small en Foggy Trail verzorgt Rock Division een optreden op zaterdag 20 januari 2018 in Muziekhuis Oudewater (kapellestraat 39 Oudewater). De kaartjes voor toegang tot dit concert kosten € 7,00 per persoon, te koop bij de deur van het Muziekhuis op de avond zelf of in de voorverkoop bij supermarkt Emté Heijmans in Oudewater.
Januari 2018 Oudewater Live! was een groot succes. Mede door de grote media-aandacht in kranten en op de radio was het lekker druk in het Muziekhuis in Oudewater. Fantastisch geluid, een lekker groot podium en leuke bands zorgden voor een onvergetelijk avond voor publieken muzikanten. Een traditie is geboren.
Oudewater Live groot succes!
Unplugged maar met veel power!
April 2018 Zo laat zich het akoestisch optreden van Rock Division zich het beste omschrijven. Het publiek in het Bierhuys in Woerden werd getrakteerd op energieke akoestische vertolkingen van populaire rocksongs. Iedereen kon dit zeer waarderen en het werd een heel gezellige avond.
Superlekker optreden in Nieuwegein
Juni 2018 Het Gemeenschappelijk Wonen project in Nieuwegein bestond 35 jaar en vierde dat met een groot feest. Enkele leden van Rock Division hebben banden met dit project dus het contact was snel gelegd. Op zaterdagavond 30 juni knalde het optreden van Rock Division de gezamelijke ruimte uit. Er werd veel gedanst en we hadden allemaal een toffe avond.
Akoestival (SOAP) - Woerden
September 2018 Gehandicapt door het ontbreken van Paul toch een lekker optreden tijdens het Akoestival in Woerden op 2 september. Het was erg druk en goed georganiseerd. Dank aan de organisatie en de fans!
Oktober 2018 Drie optredens in 3 verschillende kroegen in Rozenburg op 6 oktober, geweldig! Fijn dat we mochten spelen op dit jaarlijkse event. We komen graag nog een keer terug in een kroeg voor een avondvullend optreden. Dank BBSound voor de organsatie en de cafés Finnegans, De Buurt en De Rots voor hun gastvrijheid.
EmmaPop - Rozenburg
November 2018 Vorig jaar was het al een feest om op te treden in café De Klomp, dit jaar werd dit nog overtroffen. Wat een geweldig publiek toch in Etten-Leur! Mede dankzij de goede organisatie was dit optreden weer een groot succes. We maken er gewoon een traditie van en komen volgend jaar weer graag terug!
Café De Klomp - Etten-Leur
Rockcafé Spider - Balk (Fr)
Februari 2019 Wat een hartelijk onthaal door de uitbater van rockcafé Spider en door het fantastische publiek. Een lange heenreis werd beloond met een heerlijke maaltijd voor de hele band. Daarna lekker spelen in de bomvolle kroeg, wat een belevenis. Iedereen bedankt die voor deze fijne avond hebben gezorgd!
Rockcafé Die Twee - Bergen op Zoom
Maart 2019 Op deze stormachtige dag verzorgde Rock Division ook een stormachtig optreden in Bergen op Zoom. In 2018 speelde Rock Division al kort in dit gezellige café in het kader van het Pop Caroussel evenement, nu weer terug met 2 grote sets. Het was een memorable optreden dankzij het fantastische publiek, dank Die Twee!
OKEpop Muziekfestival - Houten
 April 2019 OKE-pop in Houten verzorgt al jaren een geweldig muziekfestival met bekende en startende bands op Koningsdag. Rock Division was van de partij! Er werd stevige set met rocksongs afgeleverd in de thuishaven van onze zangeres. Allen dank voor deze geweldige middag.